V oblacích

V oblacích

Anotace: Anotace

Ach, klid duše,
a ten klid mysli!
Jak dvě nůše,
co na dno klesly.
A nebo vzlétly
nad hlavy všech lidí,
kteří dobře vědí,
i když všichni sedí,
že jejich duše
jak vůně růže,
světem volně letí
a snad i to smetí
jednou na zem sletí,
ale mysl a duše
jak šípy z kuše
zabodnou se do oblak.
Autor Muji, 22.10.2009
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta pravopis. chyba to trochu víc kazí...

16.11.2009 17:21:00 | NikitaNikaT.

Klesly a vzlétly :o)

22.10.2009 12:24:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí