Podzim a jeho deprese

Podzim a jeho deprese

Anotace: deprese jedné optimistky

Slzy mé oči zaplnily,
i po tváři stéká jich pár,
smutek a radost zápolily,
z papíru zbyl mokrý cár

radost prohrála a odešla,
nechtěla tu jen tak postávat,
smutek zvítězil a zůstal,
on chce si se mnou pohrávat
Autor Sllunce, 22.10.2009
Přečteno 203x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí