Prázdné království

Prázdné království

Anotace: Lidi prostě nejsou...

V království zůstalo
pouze děvčátko
otvírej duši svou
slunci nakrátko.

Vzývej anděly
pojď dále ke snění
zůstane za námi
pozemské těšení.

Ztratit se v temnotách
uvízne v prachu
napadl čerstvý sníh
pospěš si brachu.

Za ledovým kopcem
přijdou zas sluníčka
vyroste z jara
nový květ jablíčka.

Běž cestou zvrásněnou
tisíci kročeji
bolavá vždy bude
však dojdeš s nadějí.

Nalezneš pokoru
štěstí a radost
osud už píše
nahoru žádost.

Poslechni hlasy
uvnitř žití
naděje se štěstím
si tě chytí.
Autor Čoki, 22.10.2009
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chytí a nepustí
...
pěkné

22.10.2009 21:04:00 | Květka Š.

Velmi krásně napsáno ST.

22.10.2009 20:00:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí