Básník

Básník

Anotace: ...

Písmeno za písmeno a vznikla slova
Ta pozvedla člověka z pravěkého tvora.
A básník jim dal noblesní kabát.
Neb poetičnost celkem zvlád.
A co je básník? Jen pravdivý lhář.
Skrývající za verše svou pravou tvář.
A co je báseň? Jen krásná lež.
Přisátá k jeho rtům jako veš.
Saje, saje z něj jeho sílu,
Aby dokázal z kurvy udělat vílu.
A zde, liter, seskupení nadšenců,
Lhářů , pokrytců a zločinců.
Autor Edmond Kadad, 22.10.2009
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, labuť, zelená víla, Mbonita, Silvie, Bíša, HonzaJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí