vzpomínka

vzpomínka

Anotace: o někom s kým jsem se nepohodla

Byl jsi sladký jako sen
Pomíjivý jako noc
Byl jsi hořký jako den
Krátkodobý jako moc
Byl jsi přání, přáníčko
Přelétavé štěstíčko
Byl jsi víc a teď to vím
Vím a přesto…
Byl jsi mou nadějí
Na tom se nic nezmění
Však nepřítel
I když je sám
Je silnější, já ho znám
Nelze se mu postavit
Nemůžeš ho zastavit
Běží dál a dál
Zbyde jenom vzpomínka
A ta se časem rozplyne
A pak už nic nezbyde
Jen to přáníčko
Přání poslední
To jediné se nikdy nezmění
Věci , jenž jsou
Jenž kdysi byly
Které se nikdy nezměnily
Jsou zapsány právě tam
Kam zrak vždy upírám
Když je mi smutno
V srdci bol
Najdu tam útěchu nesmírnou
Však nepřítel
I když je sám
Je silnější, já ho znám
Nelze se mu postavit
Nemůžeš ho zastavit
Běží dál a dál
Zbyde jenom vzpomínka
A ta se časem rozplyne…
Autor elfik0024, 23.10.2009
Přečteno 225x
Tipy 1
Poslední tipující: kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí