Ze života jedné lásky

Ze života jedné lásky

Anotace: ...

Sbírka: Žijeme?

Co říct.
Všechno už víš
A přitom vlastně vůbec nic.
Co cítíš, to nevidím,
Co říkáš, nebejvá pravda.

A tak jsem radši umřel,
Přesto na mym hrobě nevykvetla
Jediná květina

A ty,
Byla jsi pryč,
Bál jsem se za tebe
Mrtvej z pod víka rakve.
Slyšel jsem hlínu
Tiše plakat
-podruhý už-
Ty jsi to nebyla
Byla jsi skleněná, smála ses tomu
A já byl hluboko
Nechala jsi mě tam
Cítil jsem každou kapičku potu,
Voda se slívala do kalužinek
Vnímal tlumenej zpěv,
Snad kytara - něco vo lásce
Představoval si tě šťastnou na svym rameni
Jenže já byl mrtvej...

... a ty, v klidu sis odešla.
Autor boogie04, 23.10.2009
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: René Vulkán, Lioness, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde mi to takové neotřelé ze záhrobí vztahu

04.11.2009 14:11:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí