smrt

smrt

Anotace: nerozkvetlý zvadl květ,již neuvidím žívých svět....

Smrt mě láká čím dál víc
Po smrti již nebolí nic
Smrt útěchu přináší
Zmařený život odnáší

Tenký je můj pramen života
Srdce zalévá mi nicota
Oči se mi zavírají
Smrt přichází potají

Smrt saje duši mou
Navždy čistou,nevinnou
Nerozkvětlý zvadl květ
Již neuvidím živých svět
Autor 1p1000, 23.10.2009
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí