Jizvy, rány

Jizvy, rány

Anotace: Přežívat život...

Noc plní se vůní krve,
sladká chuť hořkne v ústech.
Všechno stalo se jako prve,
i dnes teče krev ve tvůj prospěch.

Nechceš se loučit,
ještě naposled to není.
Ač nevíš si rady, stále doufáš -
že něco se změní.

Snad zmizí jizvy,
snad přijde princ -
co zachrání tě.
Ne však dost brzy,
dříve rány zašijí nítě...
Autor Mania Dardeville, 24.10.2009
Přečteno 292x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je pěkná ST.

24.10.2009 17:39:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí