Krev a jiné marnosti

Krev a jiné marnosti

Anotace: Deklamujem zoufalství, však jen tak, aby o něm nikdo nevěděl.

Pláčeš jen v noci, to když tě nevidí,
nemysli si však, že o tom nevědí.
Musejí vidět zarudlé oči, na rukách rány,
ale kdo ví, jak dneska jsou brány.
Prý je to prokletí té dnešní doby,
ve světě prý je až příliš zloby.
Bíti jiné, to dnes se nesluší,
k prokletí samému však ostatní jsou hluší.
Někoho zabít, to by se chtělo,
však na své choutky máš jen své tělo.
Ani to nechápou, raději straní se,
netuší o čem sníš - jejich krev na míse...
Autor Mania Dardeville, 24.10.2009
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí