Na svým pohřbu I.

Na svým pohřbu I.

Anotace: ...

Sbírka: Žijeme?

Jaký to je,
Bejt mrtvej.
Spousta květin a keců nad hrobem,
Všichni se tváří, že chápou
-proč-
Neví nikdo.

Hlubokou soustrast
V ksichtech přečteš si
Do srdcí nevidíš
Jsou studená, myslej jen na sebe

Falešný slzy lítosti
Pozdě,
Dokonáno jest
A černý dým nebo mokrá hlína
Před tváří Boha
Vypadá tak uboze,
Když zpovídá se
Ze svejch hříchů

A možná,
Že je mu to taky jedno
Snad příště
Takže tenhle poslední trip
A potom...

Zbejvá jen to ticho.
Autor boogie04, 24.10.2009
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Kapka, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí