Večer v restauraci Svět

Večer v restauraci Svět

Anotace: ...

Sbírka: Žijeme?

Úsměvy se prodlužují
O hranu sklenice a lá von Gorbatchow
Starý blues od klavíru
Vypráví o stáří
Nikdo ho neposlouchá
Jen obrazy se odvážně pohupujou
Možná i slza se na nich zaleskne
Pingl chodí pomalu a tiše
Je smířenej s osudem
A jídlo taky nestojí za nic
Stejně jako chlast
Ženský jsou zmalovaný
O jejich pohled nezavadíš
Jen kouř se válí po tančícím vršku od piva
Popel z kroutících se cigaret uhasíná
Rádio šumí
A klavír obehrává dokola
Ten blues
Hosti neutíkaj
Jsou z kamene
A tiše probírají mezi sebou
Problémy svých početí

Tak končí další všední den
Autor boogie04, 24.10.2009
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Kapka, Lioness, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevšední vyjádření...

25.10.2009 09:30:00 | Kapka

A zítra znova..

24.10.2009 13:28:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí