Význačná období

Význačná období

Anotace: ..........

Význačná období

Všechna význačná období už tady byla
Teď shazujeme kila….

Snad ještě jedno období přijde
A nám to vyjde….

Shodíme kil pár,jako když Napoleon
Na Rusko táh….

Nebo když v období prvohor
Se narodil škvor…..

Dobré bylo taky, když bolševik
Se posral v gatích….

Tak plánujeme nyní
Dovezem auto z Číny…

Budeme projíždět zatáčky
Hrát si na vojáčky….

V období revoluce
Brali jsme se za ruce…

Cinkali klíči a volali snad
Havel na hrad….

Teď v době krize
Sedíme u televize….

Tetu máme prachatou
Nebudem dělat lopatou…

Když Žižka dvě oči měl
Tak boj byl ještě fér…

Nyní je politika hnůj
Bůh při nás stůj….
A za nás oroduj !
Autor v.hercik, 24.10.2009
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí