Ona je ona

Ona je ona

Anotace: .. pro tebe! ty se v tom poznáš...

ona je ona

ona je jiná

ona je svá

ona je svobodná


už tolikrát rozčeřila temnou hladinu
už tolikrát chřadla pod měsíčním svitem


ona je ona

ona je jiná

ona je svobodná

ona je svobodná


už tolikrát líbala černého anděla
už tolikrát padala dolů pod hlubinu


ona je ona

ona je svobodná

ona je svobodná

ona je svobodná


už tolikrát milovala nesnášela chtěla
už tolikrát zůstala odmítla vzdala


ona je svobodná

ona je svobodná

ona je svobodná

ona je svobodná


ted sedí v té díře stověžaté
a vše bude jěště tolikrát!
Autor W.O.K.O., 25.10.2009
Přečteno 229x
Tipy 10
Poslední tipující: malá slečna, Thesssinka, Kapka, Psavec, Hloupá Květinka, jaňa, Antonín Sander, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí