Večer s Ním

Večer s Ním

Anotace: ...

Sbírka: Žijeme?

Díval se na mě Bůh
Já jsem mlčel
Rozuměli jsme si i beze slov
I víra má svý pozitiva
A tak jsme si o nich vyprávěli

Našli jsme společnou řeč
O vlastních prohrách
Výhry se nekonaly
Snad jen chvilková vítězství
Tak jako v červený knihovně.

Žili jsme pro sebe
On se díval
Já věřil
Ona odešla
Zůstal jen stesk
Touha po nicotě
Jo, jako v TV.

Díval se na mě Bůh
Já už radši mlčel
Rozuměli jsme si i beze slov
Víra má svý pozitiva

Tak teď vím, že bude i hůř.
Autor boogie04, 25.10.2009
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, efeeez, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí