Pro tebe

Pro tebe

Anotace: ...

Sbírka: Žijeme?

Nechci bejt starej
Jestli budu, co ty?
Zůstaň se mnou
Čekám na chodbě
Ztrácívám hlavu
Občas mívám strach z prázdnoty
Raduju se z maličkostí
Nečekám vděk
Toužím po věčnosti
Nebo přežít
Ještě jeden atomovej věk
Chci jít
Ale nedojdu sám ani na konec ulice
Na prahu nečeká
kočka - jen další vopice
Protože
Když piju
Myslím jen na tebe
Závist jsem ztratil
Cejtívám náklonnost
Křivdíš mi
Já říkám, bláhovost
Neúctou k životu
Zničil jsem si mládí
Ale všechno to, co mi zbylo vyměním
Za jedinej tvůj úsměv
Co mě zas pohladí.
Autor boogie04, 25.10.2009
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, efeeez, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí