Filosof

Filosof

Anotace: další jedna -- uvítám reakce

Včera na Starým městě
potkal jsem filosofa
byl celej špatnej z toho
co si kdo dneska troufá

jó fakt ho žrala doba
a taky budoucnost
no to vám byla nota,
to byl kus, tenhle host

tak někdy ve tři čtvrtě,
na plzeň číslo pět
to že je filosof
přestal jsem závidět

a někdy po půlnoci
v hodinách z pulitrů
chytl jsem ho za flígr
a vyslal ku jitru

najít tak jejich hnízdo,
znám lék na tenhle mor ..
jen ucpat všechny díry
a zbytek zvládne chlór
Autor Hanzi, 25.10.2009
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí