Chytej bůra

Chytej bůra

Anotace: zase jedna další -- uvítám zpětnou vazbu ..

Umělče, chytej bůra
a zpívej o štěstí
zazpívej o tom jak
k nám si cestu proklestí

hej, mladej, chytej pětku
a zpívej o lásce
o růžích, o pohledech
o víle, o krásce

hej, ty tam,chytej pade !
sakra už něco hraj !
tak zahraj kamaráde ..
noc taky má svůj kraj ..

tak sakra něco zahraj !
chceme tě slyšet lhát,
a chlastat co kdo zvládne
štěstí si malovat ..... pak spát ......
Autor Hanzi, 25.10.2009
Přečteno 213x
Tipy 4
Poslední tipující: Veru, zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posledni dva radky...to jsou jak slova nasich rozervanejch dusi...krasny. ST-

28.10.2009 11:31:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí