Zimní

Zimní

Anotace: zimní...

Pouliční lampa,
její ponuré světlo.
Zamžená okna
a mráz je nadumělec.
Vločky tančí svou osobní symfonii v harmonii.
Hrají si a nejsou už malými dětmi.
Ve vzduchu voní zima.
Studené světlo pouliční lampy umí i zahřát.
Jsi zimomřivá?
A sníh, co právě dopadl na zem, ten taje.
Autor KreestynaK, 25.10.2009
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí