Elektronický prostor /Electronic space; L‘espace électronique/

Elektronický prostor /Electronic space; L‘espace électronique/

Anotace: láska k NB...

Přenos informací,
jako faxem, rozhlasy, telefony,
záloha chybí, to se nevyplácí,
vypustí jí, všechny axony.

Počítač je věc lidská,
mluvit česky,
uživatele tím nezíská,
pokračuji počítačovým jazykem, anglicky.

Mail addresses, web pages,
it will last for ages.
It takes minute, maybe several,
Your mail is saved, till funeral.

Control plus c,
did You see,
control plus v,
it wasn’t computer, it was only me.

My texts and chats,
let’s type, let’s,
You’re my keyboard, mouse,
You’re my bed, my house.

I love You my notebook,
only You, my little computer,
I can use You, look,
You really are utter.
Autor EIFEL 22, 25.10.2009
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí