Écie /Ecia; L’Ecia/

Écie /Ecia; L’Ecia/

Anotace: O bájné zemi Écii...

V zemi zvané Écie,
žije zdravá generace,
vyrábí se v ní energie,
recyklovaná, nová, pomocí rekuperace.

Je tu jedna anomálie,
hypotéka bez akontace,
výsledek diplomacie,
potlačení arogance.

Četné knihy filosofie,
děj žádný, jen citace,
rozvinutá farmacie,
v novinách jen inzerce.

Vynalezli folie,
jen pomocí dedukce,
zralejší než opilecké elegie,
létají samy, s pomocí levitace.

Na pozoru legie,
rozhodně se nevyplácí dezerce,
jinak hrozí bezcestí, aporie,
armádě prospěch, pro nás kontumace.

Ke zkoumání těla biologie,
slouží nejlépe felace,
což je analogie,
kterou podporuje znalost pyje - intuice.

Je to jak alergie,
semene derivace,
žádné početní orgie,
samovolná poluce.

Krásné ženy, jak lilie,
genetický výběr – redukce,
vyvolaná lesbofilie,
nenásilně, prostě všech žen evoluce.

Dosti neovladatelná letargie,
slyšíš bušení srdce a do srdce,
milovaného těla tyranie,
opak lásky, její negace.

Ještě před stavem agonie,
individuálně řízená ovulace,
zcela chybí koitofobie,
z toho všeho plyne tohoto státu adorace!
Autor EIFEL 22, 25.10.2009
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí