Horečka

Horečka

Anotace: potvora jedna...

Ležím v posteli
s Horečkou
dotýká se mého čela
a já jí nadávám
zápasím s ní
zákeřná mrcha
horší než tchýně
***
Boj s Horečkou
jsem ustál
byla poražena
vyhnal jsem ji
**
a ona se odebrala
a šla k jinému
chudákovi, který se
jí zbaví zábaly
a ležením v posteli
*
na všechny stejnej metr
Autor Tomáš Přidal, 26.10.2009
Přečteno 191x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ať nenastydneš,
vem si teplej svetr.

27.10.2009 17:43:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí