Padlý Anděl

Padlý Anděl

Anotace: Óda na 7 lidských hříchů : PÝCHA,HNĚV,LENOST,OBŽERSTVÍ,LAKOTA,SMILSTVO a ZÁVIST...:-D

Já jsem padlým andělem,
znám všech 7 hříchů,
smrt je hříchů ortelem,
načnu první pýchu.

Pyšním se svým černým peřím,
pyšním se svou minulostí,
procházím ke krvavým dveřím,
kde je plno kostí.

Každý anděl není strážný,
já jsem anděl-vrah,
když nechodí kolem strážník,
dávám věci na koleje,
tam u Českých Drah.

A když se mi něco nechce,
tak celý den ležím,
prokřupám své křídla křehce
a zalezu do věží.

Nenasytně saji krev,
nemám nikdy dost,
obžerství je tento hřích
a pod lidmi pálím most.

Nikomu nic nepůjčuji,
nikomu nic nedávám,
bohatým beru,chudým taky
a všem lidem nadávám.

Bůh by řekl : “Nesesmilníš“ ,
a já smilním rád,
na smilstvo se třesu,
znásilňuji mladé dívky,
když se vrací z plesu.

Hrůza v očích mé oběti,
to je touha má,
bojí se mě všechny děti
a marně třepou nožkama.

Když ukojím všechny chtíče,
začnu mrtvým závidět,
že od nebe mají klíče
a nestihli zšedivět…

6.9.2009
Autor Grizzzelda, 26.10.2009
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: Quigleika, hašlerka, Psavec, labuť, klinika, zelená víla, Paulín, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

studeně chladná realita...ST.

26.10.2009 19:22:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí