Miluju ty proroky

Miluju ty proroky

Anotace: Báseň o těch,kteří pomáhají měnit můj svět,plná dvojsmyslů,můj mi přítel mi na ní řekl,že jsem cvok a kam na ty nápady chodim.Žbléé...

Ti proroci nám říkali,
ať otevřem oči.
Ti proroci nám říkali :
"A přece se svět točí!"

Ti proroci nám říkali,
ať otevřem Dveře.
Ti proroci nám říkali :
"Vysázejme keře!"

Byli šťastní a neměli štěstí,
trápili se a dostávali rány pěstí.
Byli šťastní a štěstí neměli,
největší problém jejich byl,
že oni všechno věděli.

Těch proroků bláznovství
spočívalo v tom,
v hlavě se jim ozýval
stále větší zvon.

Milovaní a nenávidění,
uctívaní,opovrhovaní,
byli proroci vždycky,
chtěli nám především ukázat,
co to je chovat se lidsky.

Z extrému do extému,
nahoru a dolů,
od sóla do refrénu
a odejít spolu.

Těm prorokům vzdávám hold
a říkám jim : "Děkuju!".
Zemřeli mladí a zapsali se do dějin
a i za to já je miluju...

18.8.2009
Autor Grizzzelda, 26.10.2009
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika, Edmond Kadad, klinika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí