Noc-turn-0

Noc-turn-0

Anotace: kruci počátky těžký a hrubky nevýznamný

Co všechno se ztratilo
v periodiku
tech co jsou s námi
v polích
denního s.tisku
furt k mání
na kachlíkách
v psychiatrikách
v úslovích známých
po školách i putykách
ty věčný jsou a stálý

Zabloudit v myšlenkách
a nechat se zavřít
bez jedinýho jadýrka
vzpomínek svýho bytí
muset si pak jablko
znovu postaviti
za Freuda zaplatit
trvá to pochopit
fénixe pak křísit
vytáhnout zbytky
polední diáře
a zašlý fotky
najít a dát si
zařadit
a nic nevrátit

Žít - mít
dětský botky
vedle svých
nikdy nic
už neměnit
usnout
tak,
známí
jak dřív
před zimou
sníh
Autor underwing, 27.10.2009
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí