Už mi to ani není líto

Už mi to ani není líto

Anotace: ...

Sbírka: 26.10.

Už mi to ani není líto
- uschlý sáček na dně hrnku -


(pod rozházenými dekami
marně páčím slzy)

A jedenáctka,
směrem na spořilov
( který jsem kdysi napsala dvě tři spadlý básně)
Už je zase jenom tramvaj

Už mi to ani není líto
a už si před rány nehryžu rty
v marné touze být jinde, jinak

už si před rány nehryžu rty

(protože nakonec
ať dělám, co chci a říkám co chci
jsou všechny rána stejný
jsou všechny stejný
jsou všichni stejní!)

Už si před rány nehryžu rty

Už mi to ani
Není líto
Autor Franti, 27.10.2009
Přečteno 406x
Tipy 13
Poslední tipující: Zelená okurka, Kapka, adida, Psavec, 6thSun, Carrie, beníto, destovecka, Djinii
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, řeknu ti to takhle - samostatně jo, hezký, výmluvný. no ale v tvym kontextu - jako v kontextu tvejch básní - by byla škoda vrátit se zpátky do těch uplakanejch.

27.10.2009 11:30:00 | beníto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí