Kašlu na svět

Kašlu na svět

Anotace: on to dělá taky...

Kašlu na svět...
on to dělá taky.
Křičím na něj miliony prosebných vět...
on posílá mi facky.

příběhy v hlavě si vytvářím,
tváří se šťastně, však s koncem balady.
Snad sama si štěstí mařím,
častěji než ponožky střídám nálady.

Rezignuju... poddávám se strachu,
do nebe se dívám.
Omlouvám se každýmu krachu,
že moc velkou váhu mu dávám.

Lekám se nocí,
kdy bolí to snad nejvíc.
Pykám za večery plačící,
bez snů večernic.
Autor Striptérka, 27.10.2009
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí