V noci přišla

V noci přišla

Anotace: smrt

Stíny co lekají
mám pořád za patou
při každém zvuku
co vzniká za chatou.

Kdopak mi poradil
na noc zde být
raději v lese jsem
s vlky měl výt.

Všechno tu tak cizí
každá věc ruší
nakonec zjistím sám
ty stěny maj uši.

Ven sotva klopýtám
se zbytkem síly
mrtvého mne dejte tam
kde tančí víly.
Autor Čoki, 27.10.2009
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí