The Gathering

The Gathering

Anotace: ...

Andělé si zpívají píseň svou,
zatímco já spím noc bezesnou.
Poselství nese nebe vzdálené,
snad je se vším už smířené?

Shromáždění vidí svět dnešní,
kterému vévodí lidé falešní.
Snad právo mají právě andělé
zapálit svíčku v noci setmělé.

Úsměv jest kouzlem nejmocnějším,
kterým smutek ostatních ukonejším.
Pohladit vás tak všechny po tváři,
co bude dál asi ví jen hvězdáři.

Shromáždění dává nám naději,
že alespoň někteří z nás uspějí
v lité bitvě za lepší svět.
Už dávno nám není pět.

Propast, ta je tam někde ve předu,
stačí udělat jen jeden krok dozadu.
Shromáždění, na konci čeká cesta,
je blízko, nač vytvářet lživá gesta?
Autor Wyrda, 27.10.2009
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí