VĚČNOST

VĚČNOST

Anotace: ..........

Počítáš vteřiny
Teď jednu, hned druhou
Vrátíš se do zimy
Rakev se stuhou
Nechvátej, nejásej
Vše má svůj čas
Jemnou tvář nedrásej
Tichý zní hlas
Hodiny počítáš
Minuty letí
Do spánku nevítáš
Den smradlavou snětí
A tak už věk předlouhý
Den co den
Umíráš v přepouhý
Krátký sen
Autor Drappi, 27.10.2009
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí