Alkohol /Alkohol; Alcool/

Alkohol /Alkohol; Alcool/

Anotace: pitíčko...

Alkohol, ten Světu neústupný tvor,
slézá k nám ze stromů a hor.
Nalezl nám na mozek,
vyfotil se do fotek - horor!
Praskla žárovka, krátí se dech,
nejde nám elektrika,
alkohol se nevytrácí - šlamastika!
Autor EIFEL 22, 27.10.2009
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí