Vlny

Vlny

Anotace: ..všichni to znáte..:)

.
.
vší silou se nutit
nemyslet nemyslet.....nemyslet
snažit se...nevnímat
ozvěnu bolesti
kterou chvěje se svět
a když ta vlna nejde zastavit
obejmout kolena.......vydržet...

dýchat

plakat

čekat

trhat

polštář

dlaně na tvář

dát a

představovat

si že jsou tvoje....

bojovat
než to přejde...
ve skutečnosti
je všechno jinak než v představách
znovu
a znovu
přes zákaz
znovu
a zas
jdu po tvých stopách
slzy padají mi k nohám
jak mám
to
po
cho
pit

..že není my...
Autor just me, 28.10.2009
Přečteno 335x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kakaoo, ilona, Simísek, Kapka, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..snažit se začít dýchat sama za sebe..a věřit v další MY...nekonečné

28.10.2009 22:13:00 | Simísek

...že je všechno jinak než v představách

28.10.2009 11:47:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí