Umírat ve dvou

Umírat ve dvou

Anotace: ***

umění je zemřít
---------------
pro daný okamžik
---------------
zvesela
se sesunout
---------------
s rukou v ruce
s láskou svou
---------------
zemřít spolu
---------------
možná je to nemožné
ale řekněte, co
v dnešním světě
možné je a není
---------------
uvadneme spolu
jako dva lístky
chryzantény
---------------
a koule světa
točí se
---------------
dál
donekonečna
--------------
a my donekonečna
umíráme v metamorfóze
--------------
v zřetelných
podobách
Autor Tomáš Přidal, 28.10.2009
Přečteno 223x
Tipy 20
Poslední tipující: Fenceless, PPetrushka, Jiparo, kuskus pruhovaná, labuť, harmony, hašlerka, Paulín, Mbonita, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

silné dílo

07.12.2009 17:54:00 | PPetrushka

...já jen ...že květy chryzantény uvadají hodně pozdě ...

28.10.2009 12:56:00 | WhiteSkull

Ale proč ve dvou?
Škoda je i jednoho.

28.10.2009 11:51:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí