Myšlenka naráží do stran lebky

Myšlenka naráží do stran lebky

Anotace: zkuhrání

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Myšlenka naráží do stran lebky,
snažím se nemyslet, alespoň na chvíli.
Tvůj hlas byl sametově hebký,
nyní však bodá - že by se city mstily?

Touha krouží v bludném kruhu,
omámená hloubkou tvých očí.
Prý lok rumu ji příjde k duhu,
nechť dáma láska opět do srdce vkročí.

Mučící nástroje? Nemusíš nosit,
stačí tvá nepřítomnost - trest nejvyšší.
Budu já o tvou přízeň jako červ prosit?
Zda-li vůbec mne tvé uši skuhrat uslyší?
Autor Satha, 28.10.2009
Přečteno 345x
Tipy 12
Poslední tipující: hašlerka, labuť, CORONATION, Psavec, Nussichoco, Doradan, Kars, Veru, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja myslim ze uslysi...spis se ptej, jak zareaguje... :-S .

28.10.2009 11:22:00 | Veru

...neuslyší

28.10.2009 11:03:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí