:)

:)

Anotace: Ty

Řádek za řádkem.
Myšlenka za myšlenkou plyne.
Jen Ty.
Smích, co rozdýmí plamínek.
Malinký.
Slabý.
Ale kouzelný.
Cítíš.
Pláčeš.
Štěstím...
Miluješ ticho.
Hudbu v potemnělých uličkách...
Se světlem v dlani kráčíš...
Sem.
A tam.
Srdce ukazuje Ti cestu.
Dlouhou.
Keři se prodíraje.
Cil na dosah.
Lev kráčí.
A Ty po jeho boku... Zaslouženě...
Autor Punkrea, 28.10.2009
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí