vzduchoprázdno

vzduchoprázdno

Anotace: -

pramálo vysvětlení třeba
když vzduchoprázdno
sjednocuje až porozumění

a ta moudrost
v jednom sudu
zatřpytila se


kdepak
ty přebrodíš sama řeky
znáš pranostiky března

klíčem jako pořekadla
si odmykáš

ani klepadlo nepotřebuješ
procházíš všemi kouty zim

mnozí
kteří doufat zcela přestali
na jaře najdou ten nový cíl

přijdeš
a za tebou obleva
královno těch zim
Autor T-Bone, 28.10.2009
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už aby tu byla...

29.10.2009 07:45:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí