Hodina duchů

Hodina duchů

Anotace: nastala právě

Kolik dechů do rána
půlnoc bije v kostele
sněním pohne se brána
klečím u tvé postele.

Kdo krade ti spánek
živý tvor či zjevení
zda duch nebo vánek
sníváš o psím spřežení.

Nedám já tě duším
kradou tebe celou
odpověď již tuším
zabýváš se střelou.
Autor Čoki, 28.10.2009
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná hodina duchů ST.

29.10.2009 06:28:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí