Moře

Moře

Anotace: .................

Cesta je daleká
barevné listí
ve tvých vlasech
voní dálkou

hledáme sami sebe
v časech
když se vracíme
o hodinu zpátky

vlci po lese běží
vodopád nad námi
skrýváme se v jeskyni
kde nalézám
pravdu
ve víně

nahá leží
jen barevné listí
zakrývá jí

tichá země
kterou divoké moře
bičuje svými vlnami

dny utíkají
kdy jen tě uvidím
má vílo
ve vlnách mizíš…
Autor Vlk v rouše, 28.10.2009
Přečteno 252x
Tipy 21
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Lenullinka, Laivindia, Markéta Hl., labuť, enigman, Psavec, Yenny, Květka Š., harmony, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neunesla mě, ale to může být stejně tak chybá má jako básně.
příjemný počtení, díky za něj

28.10.2009 20:25:00 | Djinii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí