Kolo štěstí

Kolo štěstí

Osudové kolo štěstí minulo svůj velký cíl.
Těsně vedle zastavilo, okolo mne prosvištělo.

Až příště zatočí štěstí na zakázku,
nasednu, pojedu na malou procházku.

Otevřu oči, uvidím celý svět,
zjistím, že stále jedu vpřed.

Co na tom, že se křečovitě usmívám,
rychlost z jízdy štěstím nevnímám.

Hlavně nespadnout, udržet se za drápky,
než se naděju, budu zpět zadními vrátky.
Autor devcatko z jetele, 28.10.2009
Přečteno 259x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Prokešová, hašlerka, Psavec, Mbonita, Květka Š., harmony, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí