Zvědavost /Curiosity; Curiosité/

Zvědavost /Curiosity; Curiosité/

Anotace: se nevyplácí...

Hudba - vlasu vibrace jest,
jen kód - jen pro neznalce lest.
Stačí kus papíru, pero a písmo na míru.
Nevědomosti stín se valí k nám,
papír stačit nebude Vám.
Mám tu čest vyřešit tu lest?
Těžkou keramikou a do oka pěst!
Autor EIFEL 22, 28.10.2009
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí