Co je to za bránu?

Co je to za bránu?

Anotace: ...tak krásná...

Nemůžeš otevřít
brány do pekla
byť chtěl bys moc
poté co řekla.

Nedrží tě už nic
na tomto světě
vzepření přišlo
v poslední větě.

K čemu jsou všechny
pozemské chtíče
pojednou držíš
jakési klíče.

K té bráně pasují
tak dovnitř vejdi
za vraty se veselí
nestvůrní šmejdi.

Nakoukneš bojácně
hledáš svou odvahu
podivné světlo
dál stojíš na prahu.

V tom svíce pohasla
klidně můžeš jít
na stole kalich
smrt víno chce pít.
Autor Čoki, 29.10.2009
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Květka Š., Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí