Vyhnout se

Vyhnout se

Anotace: Vyhnutí se všemu,je snadná cesta.

Být houbou vyhnout se,
evoluci.
Bolestnému vývinu,
přerodu duší.

Obejít stoku,
podlézt závoru.
Je to pohodlnější
než skákat nahoru.

Dopadad na dvě,
na čtyři,
na ústa,
pozadí,
když se klopýtne
o oko zavadí.

Bolí to ,
bolest však přechází.
Nahrazuje se
sama od sebe
pocitem radosti,
z pokořené překážky.

Když stoku obejdu,
závoru podlezu,
nemůžu být šťasten,
nezískal sem nic.

Bolest přebolí
přejde,
radost však zůstana skryta.
Autor Kouma, 29.10.2009
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: Strixa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí