Bestie

Bestie

Anotace: (26.10.09)

Proč lidi pijou?
Já piju, protože chci zemřít.
Jistě, euforie okamžiků jsou pokušením,
kterému se nedá odolat.
Proč lidi kouřej?
Já kouřím, protože chci zemřít.
Na zdolané hoře je však onen pocit,
když si zapálíte cigaretu výjimečný.
Věčný spánek ve mně vzbouzí respekt,
chtíč, touhu a strach.
NEVZDÁM TO! MNOHOHLAVÁ BESTIE
MĚ NEDOSTANE, MĚ NE!
Autor démon zatracení, 30.10.2009
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, urcite.me.neznas, DalfaSalfa, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na zdolané hoře.....je to mnam...i když do hrobu další hřebík mám...

30.10.2009 19:18:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí