Zpět do pravěku

Zpět do pravěku

Anotace: Malá inspirace ze současné problematiky, která, když už se naskytne, opravdu leze lidem na nervi.

Kdekdo vymlouvá se na krizi,
každému snižuje se plat.
Výhodná koupě se vám nabízí,
v těžkých chvílích budeš rád.

Počasí je hnusné, sychravé,
déšť z ulic smýval prach.
Ovzduší je ledové a nezdravé,
viry, usadily se v našich útrobách.

Nemocenská je malá a poskrovná,
nikomu nevyplatí se marodit.
Ať se s tím kdekdo vyrovná,
nezbývá než nemoc přechodit.



Firmy své zaměstnance podpoří,
postačí darovaný celaskon.
Lidí blázní, jak když hoří,
hysterie pádí zemí jako slon.

Všude kašel, hleny a sípání,
vedení tápe v horečkách.
Není to božské poslání?
Bůh vzhlíží se ve svých ovečkách.

Epidemie jich miliony vzala
jako mor za dávných věků.
Jako minulost by se znovu psala,
lidstvo se vrátilo zpět do pravěku.
Autor jehlaspichlas, 30.10.2009
Přečteno 339x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, whiolet, carodejka, labuť, Psavec, enigman, hašlerka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dáme si mamuta se zelím?!:D

04.11.2009 16:24:00 | whiolet

Pekne jsi basen napsal, bojim se nejen praveku ale zloby a nasili, ziti bez lasky, kterou tak moc mladi lide postradaji a ziji jen zedne na den, zivot je jako jedno ohlednuti, preji Ti aby Ti vse stastne vyslo.

01.11.2009 15:42:00 | carodejka

realita dnešních dnů a závěr to jistí!

30.10.2009 21:12:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí