O životě i lásce..

O životě i lásce..

Anotace: ..vlastně žijeme jen pro lásku.

Svoboda je příjemná
přesto se cítím jak duše bez těla.
Stále víc mi chybíš,
jen vzpomínky zůstanou
nevím jak se cítíš,
tys byla mou oblohou.
Přes všechny trable, bolesti i radosti
jsi mi byla oporou
ne náhodou... teď jsi pohou vzpomínkou,
která v paměti mi zůstane
a jen tak něco ji neodvane.
Až se mi život promítne
na smrtelné posteli
Až čas nastane
a já budu muset odejít
vzpomenu si i na tebe
a řeknu i s tebou jsem mohl žít.
Autor MFNL, 30.10.2009
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Matty09, páááááááá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*

31.10.2009 00:15:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí