Srdce zvonu

Srdce zvonu

Anotace: ..................

Srdce zvonu na radnici
do všech
čtyř světových stran
zní
pravidelně a rytmicky
jak kostka
vržená při pokru

meče jsou slyšet
spolu se setkávají
rány pěstí
zlomené kosti
jiskry odlétají
dnešní noc je plná šílenství
vojáci posilnění pitím
o ženský na ulicích boje svádějí
krev teče
medvědí krev teče
víno je vylité

úplněk probouzí
vlčí touhy
v lidech
vraždy a únosy
pro pár chvil moci
dotknout se srdce koruny.
Autor Vlk v rouše, 31.10.2009
Přečteno 288x
Tipy 21
Poslední tipující: Cassée Moteur, padající do neznáma, LeeF, labuť, Yenny, Lenullinka, Psavec, NikitaNikaT., enigman, zenge, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěrečná sloka to skvěle uzavřela, velmi působivé. Za to ST!

31.10.2009 15:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí