Omluva

Omluva

Anotace: poněkud netradiční omluva mé bývalé divce ... opravdu mě to mrzí!

Jsem jako růže bez trnů,
jako slavík bez hlasu,
já už to nadále nesnesu,
vzpomínat na tebe,
na lásku bez sexu,
na vědro úděsu,
co polívá mne v noci,
za úkrutného třesu,
avšak miluji tě!

Mé oči zapadají,
po dechu zalapám,
vlasy šedivějí,
noc černá,
vždyť mám jen svoji
duši,
co je mi věrná,
avšak miluji tě!

Miloval jsem utrpení,
nevěřil jsem na žárlení
a pak v otupění,
nepřišlo mé hrdinství,
avšak miluji tě!

Choval jsem se jako blázen,
lituji teď všeho zlého,
co udělal jsem ti rázem,
než bych stačil rozmýšlet,
miluji tě nade všechno,
chtěl bych umřít nahý,
už vím že nejsi na vině,
já jsem ten špatný,
nyní vím!
Autor pokec, 23.11.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo :((

24.11.2005 22:10:00 | pokec

Že nám to dojde vždy až pozdě! Viď?

24.11.2005 14:02:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí