Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: Nevím jak bych tuto báseň popsala. Skrátka a dobře mě chytla můza, a tak jsem psala :-)

Chtěla bych,aby slunko za obzor zapadající,
bylo stále zářící.
abych se k tobě přitulit mohla
a při tom ti pomohla.
Pomohla tím , že jsem s tebou
a že mé rty na tvých tě hřejou.

Chtěla bych, přátelům v nouzi
umět vždy pomoci.
Chtěla bych, rozesmát celý svět,
pomocí pouhých vět.

Přála bych si spasit svět,
Vím, jak nemožné pro jednice,
ale co chudáci děti z chudobince.
Pomozte - prosím.
Když jedinec k jedinci přidá se,
hlad a bída před světem schová se.

Nyní jen „díky“ Vám chci říci.
Za ochotu přečíst si,
přečíst si má slova a učinit z nich činy.
Autor Kikyna, 31.10.2009
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí