18 let

18 let

Anotace: Zhudebněno na bandzone.cz/estetickalasicka

Je ti osmnáct let
Před tebou leží svět
Začni žít svůj vlastní příběh
O to tu teď hlavně běží

I když se to nezdá
Jsi největší hvězda
Mocnější než pán bůh
Kterej neměl na nic nárok

Zařvi si: Hej hej hej už jsem dospělej
Hej hej hej už jsem dospělej

Na lidi kolem ser
Dokud dávaj tak ber
Oni s tebou potom stejně
Vymetou všechny kouty

Dělej si co chceš
Dnes je pravdou lež
A každý ti bude věřit
Když neuhneš pohledem
Autor spálka, 31.10.2009
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí