škola

škola

Anotace: zhudebněno na bandzone.cz/estetickalasicka

Ve škole je ticho jen křída šlape po tabuli
Karolína hlídá jestli od ní neopisuji
Ořezává tužku že prej byla tupá
Špony dřeva padaj až je z nich velká kupa
Z toho se dají dělat docela fajné věci
Karolína říká že dělám bordel přeci

Hrajem si na školu hrajem si na roboty
Kdo z nás tu přežije on já nebo ty

A když cinkne velká dělaj se různé věci
Když nejsi poserka jdeš také s námi přeci
Za školu se kouří kde co kolem roste
učitel jen říká že je to od nás sprosté
nevím čemu se diví když nehulí a jenom civí

Na děják se nosej samí starý kosti
Obrazy kopí pušky no to je kurva k zlosti
Sleduju Karolínu jak rovná si své vnady
Nejradši bych zajel do ní hned a tady
Karolína je hrozná netykavka
Pořád má v palici toho svého Radka

Naše chemikářka no to je pěkná čůza
Peroxidový vlasy z jejich nehtů jde hrůza
Na Hudebku hluchej blbej plešatej fousek
Neví e dur be dur no to bych sežral housle
Učitelka dělá na školníka flopy
On nezametá jen pod jejím kotlem topí
Řeknu Vám to zkrátka Karolína a Radek
Jsou upřímně rádi že ukázali škole zadek

Serou na školu nedělaj roboty prostě žijou volně
Stejně jak já nebo ty
Autor spálka, 31.10.2009
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí