Umolousaná

Umolousaná

Anotace: ...

Nám vánek vítá
potichou krajinu,
sám napočítá
listí při činu.

Když prchá a pádí a hledá a sní,
když netuší a zívá a brečí,
zítra zase se uvidí,
kde jsou člověčí pravdy
a kde zítřek spřádá
prsty do úhledných lidských
sevření...

Sám hlupák tulí
se k bílým milníkům,
vánek levanduli
odejmul zimníkům.

Když člověk a blázen v jednom těle
hledali někoho kdo pochopí,
zítra zase uvidí,
kde je lidské prázdno
a kde zítřek spřádá
pasti
na přátele...
Autor voedor, 31.10.2009
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, Psavec, enigman, hašlerka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí